Suzuki V-Strom 800

€ 11.999,-

Specificaties

motortype:
cilinderinhoud: 776 CC
aantal-kleppen-per-cilinder:
brandstoftankinhoud: 20 ltr
brandstoftoevoer:
maximum-koppel: 78 NM
maximum-vermogen: 84 PK
zithoogte: 825 MM
rijklaar-gewicht: 223 KG
transmissie:
totale-hoogte:
totale-breedte:
totale-lengte:

Details

Suzuki V-Strom 800
De V-Strom 800 combineert opwindende prestaties met comfort en rijgemak, ongeacht de lengte van je reis. Iedere rit is een aangename belevenis dankzij de geavanceerde technologie en het gebruiksgemak. Je eigen pad kiezen was nog nooit zo makkelijk.
otaalpakket
Waar je avontuur ook eindigt; de nieuwe Suzuki V-Strom 800 levert de prestaties, het comfort en het gemak waarmee jij met plezier aankomt op je eindbestemming. Met een modern ontwerp, een doordacht ergonomische rechtop-zithouding, multifunctioneel 5-inch TFT-display, een tank met 20 liter inhoud en een uitgebreid Suzuki Intelligent Ride System-elektronicapakket (S.I.R.S.) staat deze allrounder zijn mannetje en ben jij helemaal in controle ongeacht de omstandigheden van je rit.

Compact formaat, grootse prestaties
De V-Strom 800 wordt aangedreven door een 776 cc paralleltwin die een fijne balans biedt tussen soepel, controleerbaar vermogen in het gehele toerenbereik. Standaard is de motor gekoppeld aan een Bi-directional Quick Shift Systeem, waarmee trefzeker zowel op- als teruggeschakeld kan worden zonder dat je daarvoor de koppelingshevel hoeft te gebruiken.

De bescheiden afmeting van de voorzijde naar de achterzijde maakt een ideale gewichtsverdeling en een optimale framegeometrie mogelijk. Met andere woorden: uitstekend stuurgedrag en wendbaarheid alom. Ook de lichtgewicht constructie van de uniek gevormde draagarm draagt bij aan het rijplezier, terwijl het smalle subframe zeer sterk is en moeiteloos het gewicht van koffers en een passagier kan dragen.